Кітапхана төлқұжаты

Білім беру ұйымының ресми атауы
Туризм индустриясы және мемпримация колледжі
Оқырмандар саны ___________
Кітапханалардың Құрылған жылы _______
Кітапхана телефоны 2-33-22-97
1. Кітапхананың материалдық-техникалық базасы
1. Жалпы ауданы 52,5 ш. м
2. Абономенттің болуы __________
3. Оқу залы бар
4. Кітапхана залында отыратын орын саны _ _ _ 24_______
5. Негізгі кітапхана қоры үшін жеке кітап қоймасының болуы жоқ
6. Кітап сақтау алаңы _____________
7. Кітапхананы материалдық-техникалық қамтамасыз ету
стелаж-19, компьютерлер-6, принтер -1 .

 
КАТАЛОГ ЭЛЕКТРОННЫХ БИБЛИОТЕК И  ЭЛЕКТРОННЫХ ОБУЧАЮЩИХ КУРСОВ, УЧЕБНИКОВ 

№/№

Название библиотеки

Страна

Ссылка

1

Библиотека  им аль- Фараби

Казахстан

http://elib.kaznu.kz/stats

2

Научной библиотеки ATU

 

Казахстан

http://library.atu.kz/

3

Электронная библиотека ВГУЭС

 

http://elib.vvsu.ru/  

4

Корпоративный менеджмент»

 

https://www.cfin.ru/   

5

Скачать Электронные учебники (Казахстан, 2020)

 

 

https://mhelp.kz/skachat-elektronnye-uchebniki-kazahstan/

6

РМЭБ

 

http://rmebrk.kz/

№/№

Специальность: 0508000- Организация питания

 

1.        

Контроль качества обслуживания гостей в ресторане

2.        

Менеджмент в ресторанном бизнесе

3.        

Обеспечение прибыльности предприятия питания

4

организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания

5

Оборудование предприятий общественного питания

6

Оборудование предприятий общественног  питания 

7

Микробиология, өндірістік санитария және гигиена негізі

8

Санитария и гигиена

9

Санитария и гигиена питания

10

Современные технологии хлебопечения

11

Процессы и аппараты пищевых производств

12

Как подать фрукты красиво

13

Технология кондитерского производства

14

Технология кондитерского производства

15

Технология приготовления пищи.

16

Технология продуктов функционального питания

17

Технология производства продукции общественног питания

18

Сборник рецептур

19

http://zaysan-college.kz/images-new/-/doc/39.pdf   Нарықтық экономика негіздері

20

http://zaysan-college.kz/images-new/-/doc/33.pdf   Маркетинг негіздері

21

http://zaysan-college.kz/images-new/-/doc/26.pdf Рахымбаева А. Саясаттану

22

Нарықтық экономика негіздері 

23

http://zaysan-college.kz/images-new/-/doc/21.pdf   Нағымұлы Ш. Мәдиниеттану 

24

http://zaysan-college.kz/images-new/-/doc/19.pdf  М.Ракымжанова Стандарттау, сетрификаттау және метрология негіздері 

25

http://zaysan-college.kz/images-new/-/doc/14.pdf  Камзина А. Экономикалық теория негіздері 

26

http://zaysan-college.kz/images-new/-/doc/12.pdf   Жолдасова Г.Экономика негіздері 

27

http://zaysan-college.kz/images-new/-/doc/1.pdf    Акишев К. Стандарттау, метрология және сәйкестікті бағалау

28

Аспаздақ зертқаналық жаттығу

29

Аспазшы  кәсібіне өндірістік оқыту 1 бөлім 

30

Аспазшы кәсібіне өндірістік оқыту  3 бөлім 

31

Аспазшы кәсібіне өндірістік оқыту 4 бөлім 

32

Азық-түлік өнеркәсібінде, сауда және қоғамдық  тамақтану орындарында  еңбекті қорғау 

33

МИКРОБИОЛОГИЯ, 

34

Қоғамдық тамақтандыру  кәсіпорындарының  механикалық жабдықтары

35

Нан-тоқаш  өнімдерін  ұн мен кондитерлік өнімдерді  дайындау

36

Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарындағы еңбекті қорғау

37

Кулинария

38

Азық-түлік тауарларын тану

39

Аспаз мамандығы боцынша бақылау  материалдары

40

Қоғамдық тамақтандыру  ұйымдарын техникалық  жарықтандыру және еңбекті қорғау

41

Тағам өндірісіндегі  микробиология санитария және гигиена негіздері

42

Салқын тағамдарды және тіскебасарларды даярлау және безендіру  Тәтті тағамдармен сусындарды әзірлеу

43

Тағамдарды аспаздық дайындау және сапасын бақылау

44

Көкөністер мен саңырауқұлақтардан тағамдар әзірлеу

45

Тамақ дайындау технологиясы

46

Аспаз мамандығы бойынша өндірістік оқыту

47

Ашытқылы қамырдан дайындалатын ұн кондитер өнімдері

48

Аспаздық өнімнің технологиясы

49

Кондитерлік тағамдар

50

Кулинарлық бұйымдар мен тағам рецептурасы жинағы

 

№/№

Специальность: 0511000- Туризм 

1

Управление индустрией туризма

2

Реклама в туризме

3

География туризма

4

Международный туризм

5

Маркетинг в туризме

6

Основы международного ткризма

7

Практика сервиса и индустрии гостепримства и туризма

8

Страноведение

9

История туризма

10

Общая физическая подгатовка

 

№/№

Специальность: 0521000- Гостиничный бизнес: управление рестораном и отелем 

1

Экономика и организация гостиничного хозяйства

2

Учебник Барное дело

3

Профессиональные стандарты по профессиям  ресторанной индустрии

4

Организация  обслуживания рестораны, бары

5

Организация административно-хозяйственной службы гостиницы

6

Менеджмен гостиниц и ресторанов

7

Малый бизнес

8

Культура ресторанного сервиса

9

Миеробиология и санитария

10

Как увеличить доход ресторана,бара,кафе

11

Бистро: счего начать,как преуспет?

12

Барное дело

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

№/№

Специальность: 0522000- Организация и обслуживание мероприятий

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

№/№

Общеобразовательные дисциплины

 

 

 

Алгебра и начала анализа 10 кл

 

Алгебра и начала анализа 10 1 часть

 

Алгебра и начала анализа 10. 2 часть

 

Алгебра және анализ бастамалары 10

 

Алгебра және анализ бастамалары 10. 1 бөл

 

Алгебра  және  анализ бастамалары 10.2 бөл

 

Биология 10 1 бөл

 

Биология 10 2 бөл

 

Биология 10 1 часть

 

Биология 10 2 часть

 

Дүниежүзі тарихы 10 1 бөл

 

Дүниежүзі тарихы 10 2 бөл

 

Всемирная история 10 1 часть

 

Всемирная история 10 2 часть

 

География 10

 

География 10 рус

 

Геометрия 10

 

Геометрия 10 рус

 

Қазақстан тарихы 10

 

История казахстана 10 рус

 

Қазақ әдебиеті 10

 

Қазақ әдебиеті 10

 

Қазақ тілі мен әдебиеті 10 рус

 

Құқық негіздері 10 1 бөл

 

Құқық негіздері 10 2 бөл

 

Основы право 10 1 часть

 

Основы право 10 2 часть

 

Русская литература 10

 

Русский язык и литература 10 каз

 

Русский язык 10

 

Физика 10

 

Физика 10 рус

 

Химия 10 1 бөл

 

Химия 10 2 бөл

 

Химия 10 1 часть

 

Химия 10 2 часть

 

1          

Алгебра и начала анализа 11

2          

Алгебра 11 қаз

3          

Қазақ әд 11 қаз

4          

География 11 қаз

5          

География 11 рус

6          

Биология 11

7          

Биология 11 рус

8          

Основы права 1 часть 11

9          

Основы права 2 часть 11

10      

Физика 11 қаз

11      

Физика 11

12      

Всемирная история 1 часть 11

13      

Всемирная история 2 часть 11

14      

Қазақ тілі 11

15      

Қазақ тіл-әд 11

16      

Геометрия 11

17      

Геометрия 11

18      

Дүниежүзі тарихы 11

19      

Дүниежүзі тарихы 2 бөл 11

20      

Құқық негіздері 1 бөл 11

21      

Құқық негіздері 2 бөл 11

22      

История казахстан 11

23      

_НВП 11

24      

Химия 11 қаз

25      

Химия 11

26      

Русский язык и литература   11 қаз 1 бөл

27      

Русский язык и литература 11 қаз 2 бөл

28      

Русская литература  1 часть 11

29      

Русская литература 2 часть 11

30      

Қазақстан тарихы 11

31      

Қазақ әдебиеті 11

32      

Русский язык 11 рус